Oferta "Hobby baschet" se adreseaza copiilor care doresc sa fie initiati in tainele jocului de baschet pentru a-si putea petrece timpul liber sub un cos de baschet, alaturi de prieteni. Un alt motiv pentru a alege baschetul ca hobby este nevoia si dorinta de miscare si socializare. Ca joc de echipa, prin baschet iti poti crea noi prieteni.

Cursurile sunt adaptate in functie de experienta fiecaruia in aceasta disciplina sportiva. Pe parcursul acestora vor fi invatate regulile de baza si vor fi deprinse principalele tehnici ale jocului de baschet.

Sedinta de antrenament dureaza 1,5 ore si la acest nivel sunt suficiente doua sedinte pe saptamana dar asta nu inseamna ca nu puteti participa si la celelalte sedinte ale clubului.

Taxa lunara este de 100 RON.

 

In cazul in care consideri baschetul mai mult decat un hobby, noi iti asiguram conditiile de pregatire necesare obtinerii performantei in aceasta disciplina. Pe langa cele 3 antrenamente saptamanale, vei participa la competitiile oficiale organizate sub patronajul Federatiei Romane de Baschet, la turneele dintre cluburi precum si la meciurile amicale. Perioada verii este rezervata cantonamentului.